Stem mee voor de NIAZ Jaarprijs 2017

23/08/17 om 20:24 - Bijgewerkt om 20:24

Het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ) heeft alle zorginstellingen die bij NIAZ aangesloten zijn gevraagd hun beste verbeteringsinitiatief in te sturen voor de NIAZ Jaarprijs 2017. De respons was bijzonder hoog: niet minder dan 60 zorginstellingen laten zien hoe zij werken aan steeds betere zorg. Met deze in de praktijk bewezen verbeteringen dingen ze mee naar de NIAZ Jaarprijs 2017.

Stem mee voor de NIAZ Jaarprijs 2017

© -

NIAZ-directeur Kees van Dun: "Het NIAZ is groot voorstander van kennisuitwisseling tussen zorginstellingen. We stimuleren dat met de NIAZ Jaarprijs 2017, waar zowel zorgprofessionals als Raden van Bestuur, patiënten en zorgconsumenten bij betrokken zijn. De winnaar ontvangt een plaquette en een cheque ter waarde van 10.000 euro. Maar in de praktijk wint iedereen: samen maken we de zorg beter."

Iedereen kan stemmen

De zestig voorbeelden staan vanaf 1 september 2017 op https://jaarprijs.niaz.nl. De hele maand september kunnen alle Nederlanders en Vlamingen stemmen op het idee van hun keuze. De tien hoogst gewaardeerde inzenders presenteren hun initiatief op de finale die op 21 november plaatsvindt. Een vakjury zal de initiatieven daar ook beoordelen.

Lees meer over: